Kundreferenser

                           —————–
 Jag har sköldkörtel- och problem med hormonerna. Haft svårt för att sova om nätterna och undertemperatur i kroppen och mått allmänt dåligt. Har gått på behandling nu här en tid på enerChikällan och nu har det vänt. Jag sover bra och kroppstemperaturen har stigit och jag mår mycket bättre.
                         
                               —————-
Min häst hade en allvarlig sår och blev opererat i Helsingborg.
Efter en veckan vi hämtade henne och kom hon till Carina. Veterinären och Carina tar hand om henne veckan där på.
Vi tar bort gips, tyvärr behövde hon bedövning vid bandage byten.
Hon fick antibiotika varje dag.
Och som extra fick hon bowen, minivåg terapi och örter som Carina lade på hennes rygg.Efter en vecka hos Carina jag blev jätte glad att vi kunde hämta henne.
Allt ser bra ut.Såret läker bra fortfarande.
Hon haltar inte.
I Helsingborg de sa att det kan hända att hon få arthrose efter 2 månaden. Men med terapi som Carina använder hoppas vi att hon få inte det och jag ser det kanska positiv.Vi ska se. Bara en nackdel, om man har sin häst hos Carina få man en bortskämt häst tillbaka.
                                —————-
Marabou är helt annorlunda häst nu, han har längt steget bak ganska rejält. Så Carina, du gjorde underverk 😛
 

—————-

 

Jag måste ge den största eloge o rekommendation till Carina Nilsson på Energikällan.
Hennes behandling på Raffe har gett mej en helt ny häst, mjuk, elastisk o samarbetsvillig till 100 %. Det är en fantastisk känsla att rida honom

 

—————-

 

 

Vår häst fick  Bowenterapi och Millimetervågsbehandling pga ryggproblem. Vi märkte en klar förbättring redan efter första behandlingen.

—————–

 

Efter lång tid med värk och kraftlöshet från armbågen och ner i armen, blev jag hjälpt efter 8 ggr med bla Bowen och akupunktur. Jag har ej haft någon smärta alls efter behandlingen. Är jättenöjd!

                          —————–

 

Jag trodde detta med akupunktur och Bowenterapi var ” hokus pokus” men jag blev fri från smärta i ryggen.

—————–

Efter en längre tid smärta i knäet kan jag nu klä mig stående, vilket tidigare var en omöjlighet. Ja, smärtan har nästan helt försvunnit. Likaså har min onda rygg (medfödd ryggskada) blivit mycket smärtfriare. Min vardag har blivit betydligt lättare tack vare behandling på enerChikällan.

                          ——————

 

Jag fick hjälp med min whiplashskada i nacken och kan nu leva ett behagligare liv.

                           ———————

 

Min son fick för tre år sedan problem med blåsor på fötterna som sedan övergick i stora variga sår. Läkarna sa att han drabbats av ett ovanligt eksem som han troligtvis aldrig skulle bli av med utan det enda alternativet var att behandla med olika kortison preparat. Detta hjälpte dock inte så efter två år vände jag mig till Carina på enerChikällan och redan efter första behandligen blev det en stor förbättring och efter ytterligare behandlingar försvann besvären helt och han har nu varit utan besvär i ett år. Tack Carina!

                        ——————-

 

Rossi fick konstaterad Anaplasma hösten 2012. Blev bättre av antibiotika och kortison men saknade det sista lilla av tillfrisknande. Började sen att få besvär från bakre delen av ryggen. Efter 1 behandling hos Carina blev han mycket bättre, han blev åter busig med spring i benen.

                        ——————

 

Jag heter Ingela Larsson och kom i kontakt med Carina hos Helena Örström i Röddinge som rekommenderade henne till våran schäfer Ronja. Hon hade problem med bak benen och höfterna. Ronja fick fysioterapi – Bowenterapi och blomster droppar, vi kom 1 gång i månaden i två års tid. Man märkte när Ronja hade varit hos Carina att hon kändes avslappnad,lättare att röra sig och inte så ont. Tyvärr tog åldern ut sin rätt på Ronja hon var 12 år. Vi började hos Carina när Ronja var 10 år. Så hon fick två extra år tack vare Carina.

När vi skaffade näste hund Golden Retriver hannen Plumber så var det enkelt beslut att låta Carina ha hand honom också. Plumber har inga problem med sin hälsa men han får massage och bowenterapi för att ändå må bra. Plumber gillar det och tycker det är så skönt.

Jag själv har också fått behandling hos henne. Då i form av massage, bowenterapi, healing, akupunktur och blomster droppar. Jag hade problem med mitt vänstra knä som nu har blivit helt bra efter behandling hos Carina. Man får gå mer än en gång för att det skall göra nån nytta och jag har gått ca 1 g i mån när det var som värst. Nu blir det ca varannan mån för att hålla efter det.

Så jag kan bara varmt rekommendera henne till både djur och människor att hon är duktig på sitt utförande och vet vad hon gör. Pratar om vad hon skall göra så man få en dialog hur man själv sen, när man kommer hem ska förhålla sig.

 

 

♥ Bästa alternativ medicin genom tiderna för både hund o människa jag har själv bla. fibromylagi och diskbråck både i svanken och nacken samt magproblem och min hund har ledproblem och diskbråck även han sen många år och vi båda är så mycket bättre tack vare Carinas metoder på enerchikällan känns så skönt att kunna leva ett drägligt liv igen! TACK CARINA ♥

—————–

 

FINT OMHÄNDERTAGANDE AV MIN KATT

Under en rad år hade På pälsen hand om min röda korthåriga katt Paul. Han blev badad och fick då och då också massage. Efter något år hos Carina märkte man hur bra han mådde. Det var inte heller svårt att få in honom i transportburen inför turen till V. Svenstorp. Han såg helt enkelt fram mot behandlingen. Paul slappnade av under massagen och det hände ofta att han somnade under behandlingen. Ett bra tips för en välmående katt är att låta Carina ta hand om den och ge den bad och massage. I Pauls fall gav det en klart bättre livskvalitet.

Bertil Häggman