Healing

Healing betyder läkande genom energitillföring. Energi finns i överflöd runt omkring oss. Under behandling som healer är jag kanalen, transformatorn, för denna energitillförsel. Jag hämtar in av universums överflöd och tack vare denna energi kan kroppen få hjälp till läkning oavsett om det beror på fysiska eller psykiska obalanser. Som healer är jag bara kanalen, jag kan inte påverka vart i kroppen energin tar vägen och på vilket sätt det kommer att märkas för healingenergin är den visaste av alla. Healing är kärlek!

Yuen metoden

Yuen Metoden är en unik alternativ Energimedicinsk behandlingsmetod. Den kan på ett mycket snabbt och effektivt sätt identifiera ditt problems/symptoms olika grundorsaker som kan finnas på många olika nivåer i kropp och sinne och sedan permanent lösa upp dessa grundorsaker så att kroppen kan läka sig själv och du slutligen blir fri från dina problem/symtom. Yuen Metoden är en mycket effektiv metod, varje energikorrigering som görs har en positiv och permanent påverkan på din hälsa. Smärta och andra funktionella nedsättningar försvinner gradvis när varje svaghet i energin korrigeras. Rent generellt kan man säga att det kan ta 1-4 behandlingar att lösa upp alla orsaker till ett problem/symptom, en behandling jobbar ca 14 dagar. Några exempel på vad Yuen Metoden kan hjälpa dig med är olika fysiska problem och sjukdomar som t.ex smärta, värk, fibromyalgi, ryggproblem, ont i axlar, nacke, huvudvärk, migrän, eksem, ångest, depression eller det du behöver hjälp med. Yuen Metoden tar bort inflammationer och gifter i kroppen och är också avvaccinerande-rensar ut de vaccineringar som man fått under sin livstid och som lagras i ryggmärgen och i kroppens vävnader och inre organ. Fungerar lika bra på djur som på människor.

Yuen Metoden kommer från Kina med Dr Kam Yuen, han har haft metoden i sin släkt i 35 generationer men den har sitt ursprung från Shaolin munkar i Indien. Till USA kom Yuen Metoden på 60-talet när Dr Kam Yuen flyttade dit och till Europa – Spanien, Tyskland, Sverige och Norge för drygt 10 år sedan.

Shamansk healing

Shamansk healing är en mycket kraftfull behandling som berör på alla plan.
Det är en djupverkande healing som transformerar all tung energi, frigör blockeringar som hindrar ett fritt flöde i kroppen. Man får hjälp med att ta bort präglingar som finns i energikroppen som med tiden kan orsaka sjukdom. Shamansk healing behandling kan hjälpa till med att hela själsliga sår, traumatiska upplevelser, frigöra känslomässiga blockeringar.